7. september 2010

hviledag på bjergtoppen


Efter turen igår valgte vi at blive hjemme i dag hvor programmet består af den rene afslapning ved poolen. Note til Steve og Niels jeg tror der kommer en ekstra regning på vand med alle de bomber ungerne og Flemming laver i poolen. Der er ihvertfald til tider stor bølgegang i poolen.:0). Derudover er der blevet læst i bøger, lavet kryds og tværser, set film og spillet på nintendoer. Så ren afslapning og ligenu går Flemming og gører klar til at vi skal grille med at marinere nogle gode bøffer. mums.

Jeg tror ikke vi har nogen datter med hjem på lørdag da hun opholder sig meget af tiden i poolen. Jeg tror simpelthen hun går i opløsning inden vi skal hjem. :0)

2 kommentarer:

  1. ja de kære børn lad dem bombe lige så meget de vil, juan fylder op igen. han skal bare lige have en cerveza, men det er vel heller ikke et problem. dejliget at hygge på knolden.

    SvarSlet
  2. Det kan du tro vi gør og ja vi har husket øl til Juan, men vi har ikke set ham endnu siden i lørdag. Der er dog tegn på han har været her mens vi har været på tur da poolen er steget vandhøjde.

    SvarSlet