9. september 2010

Torvedag

Dagen i dag var der torvedag nede i Torre Del Mar, så hurtigt noget morgenmad inden bords og så afsted ned af bjerget i en fart. Vi kastede os ud i den noget større menneskevrimmel der var på torvet denne gang, da der jo var bestilling med hjemme fra :0).
Jo jo der blev fundet lidt af hvert til alle og lidt erstatning til noget af det jeg havde smadret om morgenen. Undskyld Steve og Niels, I har fået 4 nye æggebægre for den blå hane jeg kom til at smadre. Der skal åbenbart gå noget til når vi er hernede, men forhåbentlig ikke næste gang.

Efter at have vadet rundt på det varme torv havde vi aftalt med ungerne, at vi skulle hen til Pizza fatter og få en god pizza. Vi blev pænt beordret hen af den lokale "Godfather" hvor vi skulle sidde, vi mente ellers ikke vi kunne sidde der, da der var et skilt hvor der stod reserveret på, men der skulle vi sidde. Færdig ikke til diskussion. Imens vi ventede på vores mad var der flere der var henne og hilse på ham.

Efter frokost kørte vi udenfor byen og ned til stranden for vi skulle bade ude i havet. Det var koldt og der var en noget stærk strøm, så vi var ikke i vandet så lang tid, men vi kan prale af at vi var ude og bade i det dejlige havvand.

Da vi kom hjem til huset skyndte vi os alle fire at hoppe i poolen for det havde været for varmt blot den lille tur op af bjerget, så det var dejligt at blive afkølet igen.:0)

2 kommentarer:

  1. Velkommen til det nordlige,
    vi håber i har haft en rigtig god tur

    SvarSlet
  2. Det kan du tro vi har haft. Steve og Niels I har det mest pragtfulde sommerhus, vi har helt slappet af med hinanden og børnene. Dejligt at vejen er blevet god, det gjorde at jeg turde også køre på den og det lettede meget for Flemming at det ikke altid var ham der skulle køre. Der er dog en ting jeg savnede dernede under min pakning, en vægt til at se hvor meget kuffeterne vejer. Der er jo under en sådan ferie hoppet noget mere ned i kufferterne end på vejen derned. :0)

    SvarSlet