2. marts 2010

Bjergkøping grandprix

I dag valgte vi at køre en anden vej ned til byen. Jeg skal lige sige, det var en noget bedre vej ned af bjerget, dog var der et tidspunkt vi var lige ved at fortsætte videre op af bjerget. Det gik jo så godt af denne vej. :-)

Vi hyggede os nede i det store center. Ungerne fløj ind i den nærmeste butik med spil og straks blev der plaget om køb af spil. Lone og jeg skulle lige ind og kigge på tøj i den modsatte side og mændene stod pænt midt i det hele og blomstrede imens de ventede både på ynglet og konerne. :-)

Efter en hyggelig dag skulle vi jo op af bjerget, men imens vi havde vadet rundt inde i centeret i de sidste par timer, var der begyndt at regne. Da vores chauffør havde sagt, da vi var kommet ned af bjerget, at vi kørte den almindelige grusvej hjem, for han havde sine betænkligheder ved betonvejen. Det vil sige,der hvor vi drejede fra den anden grusvej.
Men da vi kom ud og så regnvejret proklamerede han "ja så kører vi den samme vej tilbage, betonvej eller ej". Så blev jeg lidt bekymret og især da Lone havde haft mareridt om bjergkørsel.

Og det blev en noget spændende tur og da vi var kommet forbi betonvejen pustede både Lone og jeg ud samtidig. Det skal lige siges, at man skal ned af stejl vej og have et skarpt 90 grader sving for at komme ud på grusvejen og hvis man ikke tog den sving rigtigt er der meget langt ned af en stejl skråning. Og ja selv chauføren var nervøs da bilens hjul ikke ville samarbejde med ham . Men vi kom godt igennem og op til huset og kunne trække vejret ordentligt igen. Derfor strejker Flemming i morgen og til Steve og Niels, når i skal herned er bæltekøretøj en god ide i disse bjerge :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar