3. marts 2010

Drømme

Flemming, Max og jeg, samt alle 3 børn valgte i fomiddags, at gå en tur længere op af bjerget, for at se om der var en bedre udsigt længere oppe end den vi har fra huset her. Og ja da vi var kommet op på en af toppene, inden vejen drejede længere op forbi Juan og deres hus stoppede vi og kiggede os tilbage. Juan og hans familie er dem der hjælper med at holde poolen ren, sørge for rengøring efter lejerne er rejst.
Og hvilken udsigt der er der oppe fra. Så begyndte drømmene hos de voksne at formere sig. Vi kunne lige se for os 2 byggegrunde med den bedste udsigt ud over Torre Del Mar og havet samt bjergene. Der var pænt med plads til 2 huse på 2 grunde forskudt i etager og en tredje grund til svømmepølen. Jo jo, husene var mere eller mindre blevet bygget i drømmene, da der begyndte at smådryppe og så gik det ellers med pæn fart hjemad igen til Lone.

Dagen i dag står på ren afslapning og hygge indenfor, det er dejligt med en hviledag herhjemme. Jeg er ikke helt sikkert på, at vi vil aflevere huset igen til Steve og Niels, det er alt for lækkert et hus og en udsigt der siger spar to til, at vi vil af med det igen. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar