1. marts 2010

Tur i området

Efter morgenmaden valgte vi at køre en tur ned til byen efter noget mere mand og drikke samt og se lidt af omgivelserne. Efter en rystetur ned til bjerget kom vi vel ud til asfaldt vejen. Marc sagde "så vi kom helskinnet ud til vejen". Så helt tryg for chaufførens kørsel er der vist delte meninger om. :-)
Nå men nede i Velez-Malaga var vi inde på en tankstation og købe vigtige ting, så som vand, juice, cola og især øl. Derefter fortsatte vi videre til byen Torre Del Mar, da vi skulle finde den nærmeste strand:-)
Der var rigtig hyggeligt at gå rundt dernede, men ak der er jo helligdag hernede så alt har lukket på nær restuaranter og små kiosker. Vi valgte at spise frokost inde på en hyggelig restaurant, hvor vi fik noget godt mad.
Efter frokosten gik vi tilbage til bilen og kørte op til Arenas. På vej dertil fandt vi ved en rasteplads huset her, det var sjovt at kunne pege det ud og se huset fra en anden vinkel.

Nå men efter en tur til Arenas valgte vi at køre hjem igen, halvvejs inde af grusvejen når man lige er kørt over floden (åen) stoppede Flemming lige bilen og Max, Marc, Sabine og jeg valgte at gå resten af vejen op. Det var rigtig hyggeligt og børnene fik brugt noget energi. Men Niels og Steve der er ikke 700 - 800 meter fra floden og op snarere 2 kilometer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar