5. marts 2010

Krokodiller i massevis

Vi har besøgt krodiller i dag, sådan ca 300 stk.


Vi var på tur til Krokodilleparken i Torremolinos, hvor de har en park med ca. 300 krokodiller. I alle størrelser og aldre. Vi var så heldige at 5 minutter efter vi var ankommet, startede en guidet tur og en af krokodille passerne fortalte alt om krokodillerne. Han hoppede ned til dem og demonstrede for os, hvordan man skal begå sig bland krokodiller. Ikke fordi jeg tror nogle af os kunne få lyst til at prøve. Men det var spændende at se disse store dyr som det meste af tiden ligger bomstille, hvor hurtig de kan reagere når de er i vandet. En af krokodillerne var en ældre herre på 80 år, men en hale, som var blev kortere i kamp med en anden krokodille, som så vidt jeg forstod ikke overlevede kampen.

Bagefter fik vi alle lov til at holde en lille krokodillebaby, sådan en lille størrelse, som dog for at undgå bidskader på turister havde noget snørret om gabet :o) Sådan en størrelse er kold at røre ved.

På vej hjem ad kørte vi langs med vandet og fandt her en restaurant og fik fodret alle vi sultne af. Så nu er vi igen i bjergene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar