2. marts 2010

På shoppingtur

I dag havde forretningerne åben, helligdagen var ovre. Det kunne ses på trafikken, hvor der er betydeligt flere biler på vejene. Vi var i et storcenter med masser af butikker, biografer og restaurenter, og vigtigst af alt fødevarer. Vi fik frokost inde i storcentret og i den restaurant var der sports tv..... og endda med håndbold, men vi er jo også i et land hvor de sætter pris på det, her kunne jeg godt bo nede :o)

I dag har det regnet og temperaturen har ligget omkring de 16 grader, lidt af en modsætning til i går, så det var helt fint at det var i dag vi skulle proviantere. Niels og Steve, husets ejere, havde sørget for at lægge forslag til  indkøbsmuligheder ind på husets hjemmeside og vi havde let ved at finde indkøbscentret. Vi fyldte en vogn helt op, så nu kan vi klare et par dage i bjergene ud at skulle finde bæltekøretøjet frem, for at komme ned i byen :o)

I morgen har vi bestemt os for at bliver i huset og hygge os, og sådan bliver det, for chaufføren er gået i 1 dages strejke ;o)


I dag tog vi en anden vej ned af bjerget, og det lykkedes Flemming, indtil flere gange at komme helt op i 2. gear :o). En noget bedre vej, så dog havde sine besværligheder. På vej tilbage mødte vi fårehyrden og hans mange, mange får.

Nu er vi tilbage i huset og har nydt en kop kaffe og aftensmaden er under fremstilling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar