19. september 2011

Kysttur til Nerja og Almunecar

Søndagen var varm, rigtig varm - men vi havde besluttet os for at vi ville en tur til Nerja og se markedet. Vi fandt det aldrig. Efter at have travet lidt rundt i små gader, set kirken og været på Balcon Europa med udsigt over middelhavet, blev vi enige om at tage bilerne og køre så meget langs kysten, som vi kunne komme til.
Vi kørte mod øst og endte i byen Almunecar, hvor vi fandt et bagagerums-marked. Lad mig sige det sådan, at ingen af os brugte så meget som en cent på markedet. Men interessant var det da, at se at mormors gamle symaskine var til salg hernede :0)

Med udsigt til stranden.
Sulten begyndte at melde sig, efter loppemarked-rundgangen og vi kørte ned til kysten for at finde noget at spise, bilerne blev smidt nede i et parkeringshus (skyggefuldt) og vi gik op for at finde en restaurant. Der var flere fastfood steder, men det var ikke lige det vi ville. Så vi gik den anden vej på og endte ved en fortovsrestaurant, som sjovt nok hed Sabina.


Servitricen her viste sig at være lidt af et sproggeni og efter at hun havde konstateret at vi hverken var spanske eller engelske men dansk, slog hun og i dansk og derefter var det slet ikke noget problem at forstå hvad retterne bestod af.
Vi kunne også konstatere at hun bl.a. beherskede svensk og yderligere et par sprog, ovenikøbet havde hun ingen problemer havde med at skifte lynhurtigt mellem sprogene. Hun fik pænt med drikkepenge :o)


Så gjaldt det kystvejen, og vi kørte kun forkert et par gange - den ene gang var absolut på grund af manglende skiltning. Den anden gang - jo vi skulle lige have et billede af det vi hernede kalder forældrehus og børnehus. :o)
Huset til venstre er forældrehuset :o) Mens børnene kan bo i det til højre :0)

Her dyppede vi tæer.

Inden vi kørte fra Almunecar, havde vi lovet børnene is og Marc især, syntes kun det kunne gå for langsomt. Men han måtte væbne sig med tålmodighed, for tøserne %Rikke, absolut ville dyppe tæer i middelhavet.
På det tidspunkt var det begyndt blæse kraftigt, så opholdet blev stærkt begrænset.

Isen indtog vi i Torre del Mar og så gik turen igen på knolden, hvor det blev slappet af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar