21. september 2011

På sightseeing i bjergene



På vej hjem fra Velez-Malaga havde Max, Flemming og Marc ( drengebilen) smuttet langt foran os og da vi drejede ind på grusvejen op til sommerhuset så vi en bil som vi troede ved første øjekast var dem, men blev hurtige enige om at det kunne det bestemt ikke være da den mørke bil foran os for det første var for ren og for det andet kørte for langsomt. :0)

Vi kunne også hurtigt konstatere at det var nogle nyankomne, da deres bil var fyldt helt op med bagage og de kørte meget forsigtigt. Det gjorde så at vi holdt en pæn afstand til dem og vi derfor kom til at se en masse ting vi normalt ikke så. Som f.eks. kunne vi udpege sommerhuset fra en ny vinkel.


Nede i bunden ved det udtørret flodleje gik der en hest og dens føl det tog vi lige også et par billeder af da den stakkels nybegynder skulle have god plads til at komme op af den stejle bjergvej.


Vi kendte jo vejen og vidste hvor lang tid det kunne tage. Da vi mente at nu måtte vedkommende være kommet op da blev vi alligevel noget overrasket da vi mødte dem på et sted vi lige ikke forventede de holdt. Det viste sig dog at de sad med et kort og kiggede fortvivlede på hinanden og det endte os med at længere fremme vendte de om, imens vi fræsede resten af vejen op til sommerhuset.

Vi må formode at de fandt det rette sted, for da Flemming og jeg kørte ned for at handle i dag, mødte vi ingen mørk bil. :0)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar