16. september 2011

Turen til Comares


Så gik turen til byen Comares.

Hold fast hvor var det en flot tur op af bjergvejene, jo længere op vi kom jo bedre blev udsigten. Til trods for at der var noget overskyet havde det også sin charme, at vi kunne se skyerne hænge lavt over bjergene.


Vi kunne helt nede fra Velez-Malaga se Comares og vi kiggede beundrene op på byen og hvor langt oppe den lå i forhold til andre byer.




Vel oppe begyndte vi den lange stigning op igennem byen alt imens vi nød udsigten, de smalle gader og byggestilen. Vi holdt pause et godt stykke tid på byens torv hvor ungerne ivrigt studerede kortet over byen og hvilke attraktioner der var på stedet.



Efter et stykke tid valgte vi at tage det sidste stykke op til byens kirkegård. Det var en helt speciel oplevelse at se de små og dekorerede gravpladser. er var også på nogle af gravene sat billeder ind af de personer som var blevet begravet der.



Bagefter valgte Lone at gå tilbage til torvet, hvor hun blev meget studeret af en af de lokale mænd. Imens valgte vi andre at gå en tur rundt i byen og forsøge og finde kirken,for at komme til at kigge ind i den. Vi fandt kirken, men ak der var låst. Lige efter blev vi changhejet af en morlille som ville sælge frugt og grønt til os, men vi var standhaftige og skyndte os videre ned til Lone og fik noget at drikke.



Vel fyldte op igen gik turen ned igen af den smukke bjergvej og jagten blev indledt på et sted hvor vi kunne få noget at spise. Det lykkedes for os og derefter var det ellers næsen imod knolden for der ventede bestemt en pool på os som vi kunne blive kølet ned i.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar