11. september 2011

Ned af bjerget

Max og jeg fik lært at køre nedad bjerget idag. En spøjs oplevelse, som næsten udelukkende foregik I 1 gear. Jeg havde det held ikke at møde modgående trafik så som lastbiler og lignede……. Hvilket Marianne havde fornøjelse af I går, og ikke et et ord om at afstanden til kanten kun var 10 cm og afstanden til lastbilen var langt mindre,noget der lignede 5 cm. Men hun KOM forbi I flot stil. Marianne timede mig og jeg kørte ned af bjerget på kun 16 minutter.
IMG_1678[1]
IMG_1677[1]
Vel nede af bjerget var vi på Pizzaria og spise lækker Pizza, sammen med alle spaniolerne I Torre del Mar.
IMG_1681[1]
Marianne kørte hjemad, hun  er jo erfaren I kørsel opad bjerget. Inden da forsøgte vi dog at finde et sted, hvor vi kunne supplere vores brødbeholdning. Men I de små gader I Velez-Malaga, forsvandt Max og Flemmings bil for os. Vi ledte lidt efter dem, men besluttede at forsøge at finde brød. Vi måtte give op og kørte istedet på bjerget på  kun 13 minutter.
DSC00740
Der efter hed det poolen, hvor den indkøbte bold og det der badedyr som ligner Lock Ness uhyret, blev indviet. Lock Ness uhyret er blevet døbt Nessie. Bolden  havde en tendes til at springe ud af poolen, når den blev ramt af inkompetente boldspillere. En enkelt gang måtte Marianne forbarme sig over os og hente bolden nede på nabogrunden.
DSC00736
Nessie er dog mere velkommen I poolen end den mus der I morges havde taget et hovedspring derud I, I den naïve tro at den kunne svømme – Det kunne den ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar